OK KLUB: „Finansiranje zaštite životne sredine u Novom Sadu“

Sa željom da informiše mlade o procesima donošenja odluka i osnaži ih da se uključe u razvoj javnih politika usmerenih na zaštitu životne sredine i održivi razvoj, udruženje „Inženjeri zaštite životne sredine“ organizuje razgovor na temu „Finansiranje zaštite životne sredine u Novom Sadu“.

Učesnici i učesnice dobiće priliku da saznaju koje potrebe ima grad Novi Sad kada je u pitanju unapređenje životne sredine, kako se prikuplja i troši „ekološki“ dinar u Novom Sadu, odnosno koliki su i kakvi prihodi i rashodi Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada.

Mladi će moći da se informišu i o Programu korišćenja sredstava ovog fonda, kao i da daju predloge na koji način je moguće uključivanje građana i građanki u njegovo donošenje.

Razgovor će se održati u četvrtak 22. novembra, sa početkom u 10 časova,
u prostorijama OK kluba Kancelarije za mlade Grada Novog Sada (JP SPC „Vojvodina“, prvi sprat).

S mladima će razgovarati Msc Igor Jezdimirović, predsednik udruženja „Inženjeri zaštite životne sredine“.

Program je namenjen mladima od 15 do 30 godina, iz Novog Sada i prigradskih naselja. Sve zainteresovane molimo da potvrde svoje učešće putem mejla izzsns@gmail.com.
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime i kontakt telefon.

Razgovor „Finansiranje zaštite životne sredine u Novom Sadu“ realizuje se u okviru projekta „Mladi u zaštiti životne sredine“, koji je finansijski podržan od strane Grada Novog Sada – Gradske uprave za sport i omladinu, u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana Politike za mlade Grada Novog Sada za 2018. godinu.