Poziv za trening “Odgovorno upravljanje otpadom” na Andrevlju

Udruženje “Inženjeri zaštite životne sredine” od 10. do 13. oktobra, na Andrevlju (Fruška gora), organizuju trening “Odgovorno upravljanje otpadom”.

Program je namenjen jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva i medija za aktivno učestvovanje u uspostavljanju sistema upravljanja otpadom na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou.

Tokom četiri dana učesnici i učesnice imaće priliku da od eminentnih stručnjaka i stručnjakinja i dugogodišnjih aktera unutar sistema upravljanja otpadom, saznaju pojedinosti o načinu upravljanja otpadom u Srbiji, promenama koje su neophodne kako bi se zaštitilo zdravlje građana i građanki i načinima na koje organizacije civilnog društva i mediji mogu tome da doprinesu.

Trening se organizuje u okviru projekta “Odgovorno upravljanje otpadom”, uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije. Program će se realizovati u Centru za privredno-tehnološki razvoj AP Vojvodine na Andrevlju.

 

Prijavni obrazac može se pronaći OVDE.

Prijave su otvorene do 1. oktobra, a selekcija učesnika i učesnica biće 3. oktobra.

 

Odabranim učesnicima i učesnicama biće refundirani putni troškovi u visini povratne autobuske karte na relaciji od njihovog mesta boravka do Novog Sada. Od Novog Sada do Andrevlja biće obezbeđen organizovani prevoz.

Okvirna agenda može se pronaći OVDE.

Za sve dodatne informacije  možete se obratiti “Inženjerima zaštite životne sredine” na izzsns@yahoo.com ili na 021 633 5752.

 

Misli globalno, deluj lokalno!