Poziv za četvorodnevni trening “Od otpada do resursa”

Inženjeri zaštite životne sredine organizovaće od 12. do 15. oktobra 2020. godine trening „Od otpada do resursa“ u Centru za privredno tehnološki razvoj na Andrevlju (Fruška gora).

Trening se organizuje zahvaljujući podršci Ministarstva zaštite životne sredine i namenjen je predstavnicima privrede, javnih komunalnih preduzeća, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva koji žele da unaprede svoja znanja u oblasti cirkularne ekonomije i upravljanja otpadom.

Tokom četiri dana treninga, učesnici i učesnice imaće priliku da od eminentnih stručnjaka i stručnjakinja i dugogodišnjih aktera unutar sistema upravljanja otpadom, saznaju pojedinosti o cirkularnoj ekonomiji u Srbiji, promenama koje su neophodne kako bi se sistem cirkularne ekonomije počeo sprovoditi u Srbiji i ulogama različitih sektora u ovom procesu.  

Prijavni obrazac može se pronaći OVDE.

Prijave su otvorene do 5. oktobra 2020.

Odabrani učesnici/e biće obavešteni 07. oktobra. 2020.

 

Odabrani učesnici/ce će biti smešteni/e u jednokrevetnim sobama. Tokom treninga poštovaće se sve mere propisane od strane Vlade Republike Srbije za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Troškovi smeštaja i ishrane biće pokriveni od strane “Inženjera zaštite životne sredine” zahvaljujući podršci MInistarstva zaštite životne sredine. 

Troškovi odlaska i dolaska na trening snose učesnici treninga, a u izuzetnim slučajevima ove troškove može refundirati organizator, uz prethodni dogovor sa učesnikom/com.

Okvirna agenda može se pronaći OVDE.

Za sve dodatne informacije  možete se obratiti “Inženjerima zaštite životne sredine” na izzsns@yahoo.com ili na 065/53-93-267.

 

Misli globalno, deluj lokalno!