Pokrenut projekat „Eco patrols 4 Environmental Goals“

U periodu od 20.03. – 24.03.2023. godine, Inženjeri zaštite životne sredine su učestvovali na pripremnom sastanku projekta „Eco patrols 4 Environmental Goals“, koji je podržan od strane programa Erasmus + Evropske Unije. Nosioci projekta su partneri iz Hrvatske, „Argonauta“, a partneri su „Kreator“ iz Makedonije, „Inženjeri zaštite životne sredine“ iz Srbije, „Punta Campanella“ iz Italije i „Mindenegyüttmegy Egyesület“ iz Mađarske.
 
Tokom sastanka dogovorene su aktivnosti na projektu i projektni tim se bolje upoznao sa preuzetim obavezama i aktivnostima. 
 
Projekat „Eco patrols 4 Environmental Goals“ usmeren je na umrežavanju i razvoj kapaciteta partnerskih organizacija u radu sa srednjim školama na teme zaštite životen sredine i klimatskih promena. Glavni rezultati projekta biće Priručnik o neformalnom obrazovanju o zaštiti životne sredine i klimatskim promenama u srednjim školama u zemljama uključenim u projekat i edukativna igrica. 
 
Projekat će se realizovati u periodu od februara 2023. do januara 2025. godine.
 

Ova je objava ostvarena uz financijsku podršku Erusmus + programa i Agencije za mobilnost i programe EU. Ona izražava isključivo stavove Erasmusm + i Agencija se ne mogu smatrati odgovornom pri upotrebi informacija koje se u njoj nalaze.