Otkrijte svoju kreativnost na KUL projektu – Pridružite nam se na informativnim radionicama!

Pozivamo vas da se pridružite nizu informativnih radionica u vezi sa KUL projektom – programom razvoja preduzetništva u kreativnim industrijama, koji Inženjeri zaštite životne sredine sprovode zajedno sa partnerima Centrom za cjeloživotno učenje i kulturu iz Hrvatske i Razvojni center Murska Sobota iz Slovenije uz podršku EU programa Kreativna Evropa. Evo šta vas očekuje:

Informativna radionica 1:

Datum: Utorak, 23. aprila 2024. godine
Vreme: 18:00 sati
Lokacija: Američki kutak Novi Sad, Kej žrtava racije 2b, Novi Sad

Saznajte kako da se uključite u osmomesečni program razvoja preduzetništva u kreativnim industrijama, deo KUL projekta. Bez obzira na vaše interesovanje – modu i dizajn, umetničke zanate ili održivi kulturni turizam, ovo je prilika da saznate kako da svoje ideje pretvorite u konkretne proizvode ili usluge.

Informativna radionica 2:

Datum: Četvrtak, 25. aprila 2024. godine
Vreme: 18:00 sati
Lokacija: EU Info Point Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 17, Novi Sad

Ova radionica pruža detaljan uvid u osmomesečnu obuku za nove preduzetnike u kreativnim industrijama, koja je deo KUL projekta. Saznajte kako da razvijete svoje veštine i ideje do finalnog proizvoda ili usluge.

Informativna radionica 3:

Datum: Petak, 26. aprila 2024. godine
Vreme: 14:30 sati
Lokacija: Omladinski centar – OPENS, Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad

Ova radionica nudi informacije o tome kako da se priključite osmomesečnoj obuci za buduće preduzetnike u oblasti mode i dizajna, umetničkih zanata i održivog turizma. Saznajte kako da od ideje napravite finalni proizvod ili uslugu u oblasti kreativnih industrija!

Ne propustite priliku da naučite, razvijete se i povežete sa istomišljenicima na KUL projektu!

Svi ste dobrodošli! Vidimo se tamo!