Farmaceutski otpad prikupljen od građana: Problemi i izazovi u Novom Sadu

Pozivamo Vas da prisustvujete okruglom stolu “Farmaceutski otpad prikupljen od građana: Problemi i izazovi u Novom Sadu” koji organizuje udruženje “Inženjeri zaštite životne sredine” na inicijativu Lokalnog ombudsmana Grada Novog Sada i u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine.

Ovaj događaj održaće se 29. oktobra 2020. godine u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, Hajduk Veljkova 11, treći sprat, sa početkom u 13:30 časova.

Inženjeri zaštite životne sredine sproveli su istraživanje o prikupljanju farmaceutskog otpada od građana na teritoriji Grada Novog Sada. Pre objavljivanja finalne verzije istraživanja i njegovih rezultata široj javnosti, želja nam je da na okruglom stolu zainteresovanim stranama prezentujemo dobijene rezultate i sa predstavnicima operatera, zdravstvenih ustanova, distributera i proizvođača lekova prodiskutujemo dobijene rezultate.

Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak putem prijave koja se nalazi na ovom linku najkasnije do srede 28. oktobra 2020. godine do 15 časova.

Zbog epidemioloških mera prevencije za sprečavanje širenja virusa uzročnika bolesti COVID-19, broj učesnika i učesnica na samom događaju mora biti ograničen, ali će svima koji žele da učestvuju to biti omogućeno u on-line obliku preko ZOOM platforme.

Agendu okruglog stola možete preuzeti klikom OVDE.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Ivanu Milovac na 065/239-95-80.