Poziv za učešće na seminaru „Eko patrole za škole“

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da ispred vaše institucije/organizacije delegirate 1 ili 2 učesnika za seminar „Eko patrole za škole“, koji će se održati od 8 do 10. decembra 2023. godine u Hotelu NORCEV na Fruškoj Gori. Seminar organizuje udruženje “Inženjeri zaštite životne sredine” u okviru međunarodnog projekta „Eko patrole za ciljeve zaštite životne sredine“ koji je sufinansiran sredstvima Evropske unije u okviru programa Erasmus+. Seminar je namenjen predstavnicima različitih institucija (prvenstveno škola) i organizacija koje rade sa mladima. 

Cilj seminara je sagledavanje mogućnosti zajedničke saradnju učesnika i udruženja „Inženjeri zaštite životne sredine“ u oblasti rada sa mladima, kao dobijanje povratne informacije o priručniku koji je izrađen u okviru projekta, a namenjen je nastavnicima i učenicima srednjih škola, koji žele da u svoje van nastavne aktivnosti značajnije uključe teme zaštite životne sredine. 

Pored toga učesnici će imati prilike da se upoznaju i sa samim projektom „Eko patrole za ciljeve zaštite životne sredine“ i mogućnostima za uključivanje u druge aktivnosti na projektu. Na seminaru će biti predstavljene i mogućnosti za saradnju sa Savezom organizacija OPENS, čiji su jedan od osnivača „Inženjeri zaštite životne sredine“ i koji zajedničkim snagama razvijaju programe i aktivnosti za mlade u oblasti zaštite životne sredine.  

Prijavu za seminar potrebno je podneti najkasnije do četvrtak 30.11.2023. u 12 časova, popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku https://forms.gle/bRBSGERcWb6kbrYv7   

Nakon selekcije učesnika, svi prijavljeni će dobiti povratnu informaciju do petak 01.12.2023. do 20 časova, kako bi na vreme mogli da se organizuju za dolazak na seminar. Troškovi smeštaja, ishrane i aktivnosti su pokriveni od strane projekta, dok ostale troškove učesnici snose sami (uključujući troškove dolaska i odlaska sa seminara). 

Sve dodatne informacije možete dobiti na 065/53-93-267 ili izzsns@yahoo.com 

Datum održavanja: od 08. decembra (od 17:00 časova) do 10. decembar 2023 (do 12:00 časova).

Mesto održavanja: Hotel NORCEV, Fruška Gora, www.norcev.rs 

Organizator: Inženjeri zaštite životne sredine, www.activity4sustainability.org 

Kontakt osoba: Igor Jezdimirović 065/53-93-267 E-mail: izzsns@yahoo.com  

Rok za prijavu: četvrtak 30.11.2023. u 12 časova

Rok za slanje odgovora prijavljenima: petak 01.12.2023. do 20 časova