POZIV ZA KRATKOROČNO ANGAŽOVANJE: Akcija „Zamenite stari papir za sadnice“

Udruženje „Inženjeri zaštite životne sredine“ već deset godina uspešno sprovodi ekološku akciju zamene starog papira za sadnice.

Ove godine akcija će biti organizovana u okviru „Jesenje cvetne pijace“ koju Pokret gorana Novog Sada realizuje na platou ispred JP SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu.

Ukoliko si student/studentkinja inženjerstva zaštite životne sredine ili srodnih programa, stanuješ u Novom Sadu i zainteresovan/a si da učestvuješ u sprovođenju akcije angažovanjem na štandu „Inženjera zaštite životne sredine“ koje podrazumeva:
– razgovor sa zainteresovanim građanima i građankama o važnosti i značaju reciklaže papira,
– preuzimanje, merenje i odlaganjanje starog papira koje građani i građanke donesu i zamena za odgovarajuću sadnicu (u odnosu na količinu donetog papira),
– dodela nagrada učesnicima i učesnicama info-kviza,
– obaveštavanje koordinatora o odvijanju akcije i drugim pitanjima od značaja za neometano odvijanje aktivnosti,

pozivamo te da se prijaviš putem OVOG linka.

Planirano je da se akcija organizuje u petak i subotu 9. i 10. septembra, 16. i 17. septembra i 7. i 8. oktobra, ukoliko vremenski uslovi budu to dozvolili.

Angažovanje na štandu „Inženjera zaštite životne sredine“ biće organizovano u dve smene – od 8.00 do 14.00 časova i od 13.30 do 19.30 časova (petkom), odnosno od 8.00 do 13.00 časova i od 13.00 do 18.00 časova (subotom).

Na štandu će u jednoj smeni biti angažovane dve osobe; predviđena nadoknada za jednu smenu je 1.500,00 dinara (neto), a isplata će se vršiti preko studentske zadruge.

Više informacija o udruženju „Inženjeri zaštite životne sredine“, projektima i aktivnostima koje sprovodimo, može se pronaći na ovom sajtu, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Poziv je otvoren do ponedeljka 5. septembra 2022. godine.

Za sve dodatne informacije, možete nam pisati putem mejla izzsns@gmail.com.