OTVORENA RADNA POZICIJA: Mlađi saradnik/ca za cirkularnu ekonomiju i upravljanje otpadom

„Inženjeri zaštite životne sredine“ pozivaju zainteresovane inženjere/ke zaštite životne sredine da se priključe našem timu!

Udruženje trenutno realizuje dva evropska projekta koja za cilj imaju promociju cirkularne ekonomije u lokalnim zajednicama – kako u poslovnom sektoru, u radu sa donosiocima odluka i javno-komunalnim preduzećima, tako i kroz vannastavne obrazovne programe i aktivnosti sa građanima i građankama.

Iako je tema cirkularne ekonomije relativno nova, ona uključuje mnoge oblasti koje su ključne za očuvanje prirodnih resursa i zaštitu životne sredine – pre svega to je upravljanja otpadom i različiti načini kako da ga proizvodimo što manje.

Ukoliko si završio/la studije Inženjerstva zaštite životne sredine ili slične oblasti na nekom od tehničkih ili tehnoloških fakulteta, želiš da stekneš specifično iskustvo rada na projektima u udruženju i unaprediš svoja znanja u oblasti cirkularne ekonomije i upravljanja otpadom, pozivamo te da nam se priključiš.

Poziciju smo nazvali „Mlađi saradnik/ca za cirkularnu ekonomiju i upravljanje otpadom“ zato što od tebe ne očekujemo da sve znaš, već da budeš motivisan/a da učiš i otkrivaš nove stvari u ovim oblastima, da radiš u timu, da vidiš potrebu i imaš želju da praviš pozitivne promene u svojoj zajednici.

Prva dva meseca, dok se upoznajemo – i ti sa nama i mi sa tobom, radno vreme bilo bi 6 časova; angažovanje u timu biće regulisano ugovorom. Honorar bi bio 32.500 dinara mesečno.

Naša kancelarija nalazi se u ulici Đorđa Rajkovića 13a u Novom Sadu. U zavisnosti od aktivnosti koje se realizuju, dogovaramo se kojim danima radimo u kancelariji a kojim danima od kuće ili na terenu, pa bi to isto važilo i za tebe. Ukoliko si još negde angažovan/a, potrudićemo se da zajednički nađemo rešenje.

 

Prijava na konkurs otvorena je do 5. avgusta.

Molimo te da nam u prijavi pošalješ:

motivaciono pismo (značilo bi nam da čujemo zašto te zanima cirkularna ekonomija, da li si to sada imao/la iskustva i radio/la nešto vezano za ovu temu, da li imaš iskustvo rada u udruženju i na projektima)

CV u EU formatu (na ovom linku možeš pronaći obrazac).

Mejl za prijavu je izzsns@gmail.com.

 

Potrudićemo se da sve prijave pogledamo što pre, a angažovanje osobe koja bude odabrana bilo bi već od 15. avgusta.

Više o „Inženjerima zaštite životne sredine“ i aktivnostima koje radimo možeš pronaći na našem sajtu .  

 

Tim „Inženjera zaštite životne sredine“